GarageBand

GarageBand 2.0.1

Maak van je iPad een muziekstudio

VOOR

  • Uitgebreid aanbod instrumenten
  • Duidelijke interface
  • Verschillende loops
  • Sluit je gitaar aan

TEGEN

  • E-mails komen niet aan

Excellent
9

GarageBand is een complete opnamestudio voor je iPad. Naast enkele virtuele instrumenten krijg je ook gereedschappen voor het bewerken van muziek, voorgeprogrammeerde loops en samples om aan je muziekproject toe te voegen. Voor je het weet heb je jouw eigen hit in elkaar geflanst.

Je hoeft geen tweede Mozart te zijn om lekker met GarageBand te werken. Het is gebruiksvriendelijk en helpt je bij elke stap in het proces. Dankzij enkele voorgeprogrammeerde standen, speel je zo hele gitaarsolo's alsof je nog les hebt gegeven aan Eric Clapton. Je bepaalt zelf hoeveel hulp het programma je geeft. Verder zijn de instrumenten 'touch responsive', wat inhoudt dat het verschil uitmaakt hoe hard en lang je een snaar, drum of toets indrukt.

Heb je een gitaar en microfoon thuis? Sluit ze aan op GarageBand en mix de opnames door elkaar. Wil je jouw creatie eens goed beluisteren, dan plug je je iPad aan een versterker en GarageBand blaast uit je speakers. Wanneer jouw nummer perfectie heeft bereikt dan exporteer je het naar iTunes of verzendt je het via e-mail, hoewel bij onze tests geen enkele mail is aangekomen.

De combinatie tussen een ruim aanbod aan instrumenten en een gebruiksvriendelijke interface maken van GarageBand een top-app! Het is zo'n compleet programma dat je bijna alleen voor GarageBand al een iPad koopt.

Meeste downloads Audio voor iphone

Meer
GarageBand

Download

GarageBand 2.0.1

Beoordelingen about GarageBand

Promotie×